Menu

Badkamermeubelen

De specialist in badkamermeubelen

Wilt u badkamermeubelen die gegarandeerd passen bij uw badkamer? En zoekt u naar iemand die u hierbij kan helpen? Zoek dan niet verder. Wij van Saniveau staan voor u klaar. Bij Saniveau zorgen wij ervoor dat u de luxe die u wilt ook daadwerkelijk geleverd krijgt. Samen met u bespreken wij graag wat er mogelijk is en wat uw wensen zijn. Wij begeleiden u dan om de badkamer te realiseren die aan uw verwachtingen voldoet.

Voor welke badkamermeubelen kiest u?

Voor uw badkamer kunt u uit verschillende soorten badkamermeubelen kiezen. U heeft de keuze voor standaard modellen, maar u zou ook voor unieke meubelen kunnen gaan. Voor welke u ook kiest, het is belangrijk dat uw badkamermeubelen passen bij de stijl van uw badkamer. Hierbij kan Saniveau u van dienst zijn. Onze medewerkers komen graag bij u langs om de boel op te meten en in kaart te brengen. Op basis hiervan wordt een ontwerp gemaakt. U bepaalt dan zelf de afmetingen, het materiaal en de stijl waarin uw badkamer wordt gemaakt.

U kunt ook bij ons terecht voor

Nadat u besloten heeft welke ontwerp u voor uw badkamer kiest, zal deze gerealiseerd moeten worden. Ook hiervoor bent u bij Saniveau aan het juiste adres. Zo kunt u ook bij ons terecht voor:

  • Sloopwerkzaamheden. Wij treffen de juiste voorzorgsmaatregelen en zorgen ervoor dat het puin afgevoerd wordt
  • Elextra. Wij zorgen voor de nodige aanpassingen met betrekking tot de elektra in uw badkamer
  • Loodgieterswerk. Wij kunnen u onder meer helpen bij voorbereidend werk met betrekking to gas- en afvoerleidingen
  • Timmerwerk. Denkt u hierbij aan het installeren van een nieuw plafond en de draairichting van een deur wijzigingen
  • Stucwerk. Bijvoorbeeld de afwerking van uw plafond of de muren

Badkamermeubelen

Wij doen die stap extra voor u

Klanttevredenheid staat bij Saniveau hoog in het vaandel. Wij doen dan ook graag dat beetje extra voor u. Om u zo optimaal van dienst te zijn, kunt u bij ons terecht voor begeleiding van a tot z. Dit begint al bij het maken van het ontwerp. Onze medewerkers laten u niet alleen zien hoe uw nieuwe badkamer eruit komt te zien, maar voorzien u ook graag van deskundig advies. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de badkamer van uw dromen ook daadwerkelijk gerealiseerd kan worden. Zo verleggen wij leidingen of plaatsen wij tegelwerk.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u bieden? Wilt u een afspraak maken, zodat een van onze medewerkers u onze showroom kan laten zien? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u telefonisch doen door te bellen naar: 043-3656456. Of door ons een e-mail te sturen: info@saniveau.nl. Welke badkamermeubelen gaat u in uw badkamer plaatsen?