Menu

3D Impressie

Wat wij doen

Visualiseren van het ontwerp

Het visualiseren van de ideeën is niet voor iedereen even gemakkelijk, daarom doet Saniveau dat voor u! Met behulp van een 3D tekenprogramma wordt een waarheidsgetrouw ontwerp gemaakt van uw badkamer. Hierin is het mogelijk om alle aanzichten van de badkamer vanuit verschillende invalshoeken en in perspectief te bekijken. Hierdoor krijgt u meer gevoel bij het ontwerp!

Advies

Aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden binnen de betreffende ruimte is Saniveau in staat een “maatwerk” advies te geven. Omdat Saniveau niet afhankelijk is van één leverancier zijn de mogelijkheden divers en kan er buiten het reguliere programma ook maatwerk worden aangeboden.

Levering

De levering van de materialen gebeurt altijd in overleg, afhankelijk van uw wensen!

3D impressie

Realisatie

Wanneer u ervoor kiest om alles in één hand te houden, regelt Saniveau alle werkzaamheden. Wilt u slechts een deel van de werkzaamheden laten uitvoeren? Ook dan bent u bij Saniveau aan het juiste adres! Met een team van ervaren specialisten op het gebied van badkamerrenovaties realiseert Saniveau uw verbouwing van A tot Z.

Aanpassing

Indien u niet de hele badkamer wilt verbouwen, maar enkele aanpassingen wilt doorvoeren, kunt u ook bij Saniveau terecht. Samen bekijken we met u de mogelijkheden ter plaatse. De bestaande badkamer verfraaien of zorgen voor extra veiligheid d.m.v. grepen of ergonomische voorzieningen? Saniveau regelt ook dit voor u! Indien er sprake is van een medische indicatie, denk dan aan de vergoedingsmogelijkheden via de gemeentelijke Medische Dienst.