Menu

Badkamers

Een compleet nieuwe badkamer

Heeft u plannen voor een nieuwe badkamer? Of bent u zich nog slechts aan het oriënteren? Neem dan contact op met Saniveau. Van het allereerste begin tot de uiteindelijke oplevering kunnen wij u assisteren. Wij een uitdaging rijker, u een zorg minder.

Wat we voor u kunnen betekenen:

 • Oriënterend adviesgesprek
 • Badkamer ontwerpen met 3D weergave
 • Offerte op maat met persoonlijk advies
 • Bestellen en leveren van producten
 • Sloop van bestaande badkamer
 • Realiseren van nieuwe badkamer
 • Oplevering en nazorg nieuwe badkamer

Badkamers

Voordat we aan de slag gaan komen we eerst bij u langs om te kijken naar de huidige badkamer en onderzoeken we wat de wensen zijn. Vervolgens brengen we een offerte uit en indien dat akkoord is gaan we aan de slag. Saniveau wilt u graag ontzorgen. U kunt het project met een gerust hart aan ons overlaten. Uiteraard wel altijd in samenspraak met u.

Badkamer aanpassen

Bij Saniveau is het natuurlijk ook mogelijk om slechts een deel van de badkamer aan te passen. Misschien dat u uw bad eruit wilt hebben en daarvoor in de plaats een lekker grote, moderne douche wilt? Ook daarvoor bent u bij Saniveau aan het juiste adres! Met de grootste zorg demonteren we meubelen en installeren we de nieuwe gewenste producten. Het belangrijkste bij een kleine verbouwing is de grote zorgvuldigheid. U wilt tenslotte niet dat er meer kapot gaat. Daarnaast is er bij een kleine verbouwing vaak sprake van maatwerk. Gelukkig kunnen we bij Saniveau alle meubelen op maat maken, zodat ze naadloos in uw huidige badkamer passen. Uiteraard heeft u daarbij keuze uit alle merken en desgewenst kunt u op afspraak een kijkje nemen in onze showroom. Een aantal merken waar wij veelvuldig mee werken zijn Villeroy & Boch, Grohe, Sphinx en Catalano.

Wees slim en laat uw badkamer aanpassen en verbouwen door een expert. Saniveau neemt u alle zorg uit handen. Grote pluspunt is dat u altijd maar één aanspreekpunt heeft voor uw vragen. Wel zo makkelijk.

Ook voor uw keuken of vloeren

Waarom zou u eigenlijk alleen de badkamer aanpakken? Saniveau is namelijk van meerdere markten thuis. Ook voor een keukenrenovatie of verbouwing van uw toilet bent u bij Saniveau aan het juiste adres. Voor u net zo makkelijk om alles door één en dezelfde partij te laten verzorgen.

Nieuwsgierig?

Op deze manier kunnen we vanaf het allereerste begin uw wensen in kaart brengen en een offerte maken voor het gehele project. Daarbij bent u steeds verzekerd van 1 aanspreekpunt zodat de lijnen kort blijven.

Wij kunnen u helpen met de renovatie van:

 • Keuken
 • Toilet
 • Vloer
 • Verrassend meer…

Bent u nieuwsgierig wat we allemaal nog meer voor u kunnen betekenen, neem dan contact op met Saniveau door te bellen met 043-3656456. Of stuur een mail naar info@saniveau.nl. We nemen zo snel mogelijk contact op. Om een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden kunt u er ook voor kiezen om een keer een bezoek te brengen aan onze showroom in Schimmert. Regelmatig komen er bezoekers langs uit steden als Munster-Geleen, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Schimmert, Sittard en Maastricht.