Menu

Badkamer verbouwen Kerkrade

Wij zijn uw badkamerspecialist in Kerkrade

Bent u op zoek naar dé badkamerspecialist in badkamers in Kerkrade en omgeving? Dan bent u bij Saniveau aan het juiste adres. Maar dit is niet het enige waarbij wij u in Kerkrade kunnen helpen. Naast het volledig verzorgen  van badkamers kunnen wij u ook van dienst zijn bij andere verbouwingen. Wilt u een nieuwe keuken? Of eventueel een dragende muur uitbreken? Dan helpen wij u graag. Wilt u graag stucwerk geplaatst hebben? Ook dan kunt u bij ons terecht. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Luxe badkamers voor scherpe prijzen

Wij hebben bij Saniveau klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Wij doen daarom iedere dag opnieuw ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wanneer u voor ons kiest voor het plaatsen van badkamers in Kerkrade of omgeving, dan komen wij altijd eerst bij u langs om de ruimte op te meten. Op basis hiervan en aan de hand van uw wensen maken wij een 3D-ontwerp. Zo krijgt u direct een duidelijk beeld van hoe uw nieuwe badkamer in Kerkrade of omgeving eruit komt te zien. Ook kunt u onze medewerkers om advies vragen over welke badkamers goed passen bij de ruimte of bij uw stijl. Zo weet u zeker dat de badkamer van uw dromen ook past in de ruimte die beschikbaar is.

Stucwerk, tegelwerk, verbouwen of complete badkamer renovatie?

In Kerkrade zijn wij dé badkamerspecialist en kunt bij ons terecht voor onder meer badkamer ontwerpen, badkamer verbouwingen, keukenrenovatie en badkamer renovatie. Saniveau verzorgt alles op het gebied van de verbouwing: van sloop tot en met stucwerk, tegelwerk en afwerking. U vindt bij ons diverse diensten onder één dak. Wilt u hulp in Kerkrade en omgeving bij een keukenrenovatie of gaat u uw badkamer verbouwen? Wij bieden u hierbij begeleiding van begin tot eind. Saniveau is dan ook uw adres voor:

  • Het maken van een ontwerp. Wij visualiseren uw ideeën voor u met behulp
    van een 3D-tekenprogramma
  • Wij voorzien u van vakkundig advies bij de planning en uitvoering van badkamers of keukens
  • Levering van materialen. Dit gebeurt altijd in overleg met u
  • De realisatie van het ontwerp. van sloop tot en met stucwerk, tegelwerk, afwerking en het leggen van leidingen, wij regelen het allemaal voor u
  • Badkamer inrichten. Wij kunnen u daarnaast ondersteunen en adviseren bij de inrichting van uw badkamer. Wij maken uitsluiten gebruik van betrouwbare leveranciers van luxe badkamermeubelen.

Badkamers Kerkrade

Advies over een nieuwe badkamer? Neem contact op

Wilt u ons graag een badkamer laten ontwerpen in Kerkrade of omgeving? Zou u graag eerst wat meer informatie willen ontvangen over onze badkamers? Of zou u ons graag willen inschakelen voor het maken van tegelwerk of stucwerk? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag met u hoe wij u van dienst kunnen zijn en wat er mogelijk is. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@saniveau.nl. Spreekt u ons liever een van onze medewerkers persoonlijk? Bel dan naar 043-3656456. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, vloer of badkamers in Kerkrade of omgeving, hiervoor moet u bij Saniveau zijn.