Menu

Badkamer verbouwen

Uw partner in sanitair

Zoekt u de juiste partner die u kan helpen uw badkamer te verbouwen? Wilt u hiervoor een echte specialist inschakelen die u van begin tot eind hierin kan bijstaan? Zoek dan niet verder. Saniveau is dan uw adres voor het verbouwen van uw badkamer. Wij ontwerpen uw badkamer geheel naar uw wensen. Hierbij kunnen wij u hulp bieden gedurende het gehele proces. Van het ontwerpen tot aan het verbouwen zelf. Wij begeleiden u van begin tot eind en leveren u alleen de best mogelijke kwaliteit tegen een gunstige prijs.

Uw badkamer verbouwen op de computer

Wanneer u uw badkamer gaat verbouwen, dan komt daar veel bij kijken. Zo moet u nieuwe tegels uitzoeken, sanitair kiezen, bijpassende meubels vinden en dit allemaal in de beperkte ruimte van uw badkamer kwijt kunnen. Maar weet u eigenlijk wel of dit allemaal bij elkaar gaat passen? En hoe gaat het totaalplaatje eruitzien na het verbouwen? Om u hierbij te helpen maken onze specialisten een 3D model met behulp van hun computer. Zo kunt u zich een duidelijk beeld vormen van het eindresultaat, nog voordat u begint met verbouwen. Op deze manier kunt u snel zien of het resultaat naar uw wens is en aanpassingen maken, mocht dit nodig zijn.

Onze diensten

Om u zo volledig mogelijk van dienst te zijn, kunnen wij u hulp bieden bij verschillende werkzaamheden. Hierbij staat het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn u graag van dienst bij:

    • Een 3D-model maken van uw badkamer, zodat u vooraf precies weet hoe deze eruit komt te zien
    • Het geven van advies over het ontwerp en de mogelijkheden
    • Diverse werkzaamheden, zoals het leggen van leidingen en metselwerk, om zou uw badkamer naar wens te realiseren
    • Mocht er tijdens de verbouwing of achteraf blijken dat uw badkamer niet aan uw eisen voldoet, dan kunnen wij aanpassingen maken

Badkamer verbouwen

Wilt u meer informatie?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verbouwingen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer: 043-3656456. Of stuur een e-mail naar: info@saniveau.nl. U kunt natuurlijk ook langskomen bij ons in Schimmert. Onze showroom is alleen op afspraak te bezoeken. Hierdoor garanderen wij dat onze medewerkers alle tijd hebben om u te informeren over de producten die u zoekt voor het verbouwen van uw badkamer. We bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn en wat wij voor u kunnen betekenen wanneer u uw badkamer gaat verbouwen.