Menu

Wat doen wij

Alle werkzaamheden op een rij

Saniveau staat bekend als hèt aanspreekpunt voor badkamers. Of het nu gaat om het ontwerp, advies, levering, realisatie of aanpassing van uw badkamer: voor het hele “plaatje” bent u bij Saniveau aan het juiste adres!

Sloop

Het vakkundig slopen van een badkamer of toilet kost tijd en is niet zonder risico’s. Om die reden heeft Saniveau ervoor gekozen ook deze discipline aan te bieden wanneer u dit wenst. Saniveau zorgt ervoor dat de benodigde voorzorgsmaatregelen worden getroffen, verwijdert wand- en vloerbekledingen waar nodig en zorgt voor de afvoer van het ontstane puin. U hebt er zo geen omkijken naar!

Wat wij doen

Elektra

Alle nodige aanpassingen m.b.t. de elektriciteit voor uw badkamer of toilet worden door Saniveau verzorgd. Voor uw veiligheid zorgen wij voor de aarding van uw badkamer en passen wij eventueel, indien nodig, de meterkast aan. Wenst u spotjes in het plafond, vloerverwarming, armaturen aan de wand of led-verlichting in een muur of in de vloer? Saniveau regelt dit. Zoekt u speciale armaturen voor andere toepassingen, zoals bijvoorbeeld woonkamer of tuin? Vraag ernaar bij Saniveau!

Loodgieterswerk

Alle voorbereidende werkzaamheden m.b.t. de CV-, gas-, water- en afvoerleidingen kunnen wij voor u verzorgen. Dit bespaart u discussies over de juiste leidingen of de juiste aansluitplaatsen! Saniveau neemt u die zorg uit handen. Het monteren van het door u gekozen sanitair wordt uiteraard ook verzorgd. Indien u ervoor kiest om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren, kan dat natuurlijk ook! U geeft aan wat u zelf wenst te doen en Saniveau verzorgt de rest! Voor het totale plaatje bent u bij Saniveau aan het juiste adres, maar ook voor een gedeeltelijke invulling!

Metsel-/tegelwerk

Het opmetselen van nieuwe muurtjes en het aanmetselen van een ligbad of douchebak is precisiewerk. Belangrijk is de maatvoering van de sanitaire materialen en van de tegels. Om het beste resultaat te behalen laat Saniveau zowel het metselwerk alsook het tegelwerk door één en dezelfde persoon uitvoeren. Hierdoor worden misverstanden voorkomen. De wandtegels worden, waar mogelijk, in verstek geslepen, waardoor afwerkstrippen niet nodig zijn. Wenst u een nieuwe vloer in de woonkamer of hal? Ook dit kan Saniveau voor u verzorgen!

Stucwerk

Het afwerken van plafond en wanden d.m.v. stucwerk kan ook door Saniveau worden verzorgd! Een afwasbare afwerking van de wanden van uw badkamer ziet er mooi uit en is handig in het onderhoud. Dit is een goed alternatief wanneer u het tegelwerk wil beperken. Vraag naar de mogelijkheden! Ook voor woonkamers, slaapkamers, hal, etc.

Timmerwerk

Ook voor het monteren van een nieuw plafond, het wijzigen van de draairichting van de deur of andere timmerwerkzaamheden kunt u bij Saniveau terecht. Vaak leidt dit soort werkzaamheden tot veel meer mogelijkheden en tot een mooier eindresultaat.

Verrassend meer …..

De complete verbouwing van uw keuken kunt u ook aan Saniveau over laten. Veel keukenbedrijven leveren en plaatsen enkel de keuken, maar verzorgen verder geen bijkomende werkzaamheden. Saniveau kan ook hier een totaal plaatje verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan het verleggen van de leidingen voor water, afvoer en verwarming, het stukadoren van de wanden en het afwerken van plafond en verlichting en het leveren en aanbrengen van de eventuele tegels. Ook het doorbreken van een dragende muur en deze voorzien van een stalen balk behoort tot de mogelijkheden! Saniveau doet verrassend veel meer…..! Heeft u wensen, neem contact op met Saniveau. Wellicht kunnen wij veel voor u betekenen!