Menu

Badkamer ontwerpen

Wij ontwerpen uw droom badkamer

Wilt u een mooie, nieuwe badkamer ontwerpen voor in uw huis? Is uw oude badkamer nodig aan vervanging toe? Dan biedt Saniveau uitkomst. Wij kunnen u helpen met alle zaken die komen kijken bij het opmeten en ontwerpen van nieuw sanitair. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor uiterst deskundig advies. Heeft u genoeg stroompunten in uw badkamer? Liggen uw leidingen wel goed voor het ontwerp wat u in gedachten had? Wij bespreken graag met u uw wensen en wat er mogelijk is.

Uw badkamer ontwerpen in 3D

Het plaatsen van een nieuwe badkamer is een grote stap. Het is niet alleen een forse uitgave, maar ook veel werk. Om er zeker van te zijn dat u krijgt waar u naar op zoek bent, werken wij uw wensen uit in een 3D-model. Nadat wij uw badkamer hebben opgemeten, ontwerpen wij deze, zodat u een duidelijk beeld krijgt hoe het eruit komt te zien. Op deze manier heeft u de vrije hand als u uw badkamer aan het ontwerpen bent. Bovendien komt u dan ook niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Badkamer ontwerpen

Hoe gaan wij te werk?

Wilt u graag een nieuwe badkamer, maar heeft u nog geen idee hoe deze eruit moet komen te zien? Dan bent u bij ons van Saniveau aan het juiste adres. We komen dan graag bij u langs om de situatie te bekijken en op te meten. Ook kijken wij naar de elektra en de leidingen. Aan de hand hiervan geven we u advies dat past bij uw situatie en wensen. Ook kunnen we dan samen met u de juiste materialen kiezen. Daarbij staat een juiste prijs-kwaliteitverhouding centraal.

Hoe kunnen wij u nog meer helpen?

Wij kunnen meer voor u doen dan alleen het ontwerpen van uw nieuwe badkamer of keuken. Wanneer wij voor u aan de slag gaan, kunnen wij u met diverse werkzaamheden helpen. Wij bieden u een totaalplaatje. Op deze manier hoeft u niet meerdere bedrijven in te schakelen voor verschillende aspecten van de verbouwing. Zo kunt u bij ons terecht voor:

  • Sloopwerk
  • Metsel- en tegelwerk
  • Stucwerk
  • Timmerwerk
  • Electra

Mogen wij voor u gaan ontwerpen?

Heeft u vragen over de mogelijkheden die wij u bieden? Wilt u meer weten over de projecten die wij al gedaan hebben? Of bent u enthousiast geworden en wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Een van onze specialisten komt graag bij u langs om u te laten zien wat wij voor u kunnen doen. U kunt ons hiervoor bellen naar 043-3656456. Of u kunt een e-mail sturen naar info@saniveau.nl. Wij helpen u graag uw nieuwe badkamer te ontwerpen.