Menu

Badkamerspecialist

Wij realiseren de badkamer van uw dromen

Wanneer u op zoek bent naar een badkamerspecialist, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Saniveau werken wij iedere dag hard om u zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bij onze werkzaamheden doen wij dan ook graag die stap extra voor u. Zo komen wij graag bij u langs om de boel op te meten en kunnen wij u van vakkundig advies voorzien. Als u dus de badkamerspecialist zoekt die net dat beetje extra doet voor zijn klanten, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Alles onder één dak

Als u ervoor kiest om door onze badkamerspecialist uw badkamer te laten verbouwen, dan profiteert u van alle kennis en expertise die wij in de loop der jaren hebben opgedaan. Wij bieden u een allround pakket. Doordat wij al deze zaken zelf voor u kunnen doen, hoeft u dus geen tweede of zelfs derde aannemer aan te nemen. Wij kunnen u onder meer helpen bij:

  • Het ontwerpen van uw badkamer
  • Het uitvoeren van sloopwerk
  • Het leggen van leidingen
  • Metselen en tegelen
  • Stucwerk

Badkamerspecialist

Dit is maar een greep uit de diensten die onze badkamerspecialist voor u kan uitvoeren. Meer hierover weten? Neem dan contact op.

Ontwerpen op de computer

Als u besloten heeft dat wij uw badkamer voor u mogen gaan verbouwen, komt onze badkamerspecialist bij u langs. Deze meet uw badkamer op en voert de afmetingen in de computer in. Onze 3D software geeft u vervolgens de mogelijkheid om de kamer in te delen met nieuw sanitair. U kunt dus meteen zien hoe uw nieuwe badkamer eruit gaat zien en welke tegels wel en niet mooi staan bij uw ontwerp. Dat is de service die wij als badkamerspecialist u bieden.

Inspiratie opdoen bij onze badkamerspecialist?

Wanneer u graag advies wilt over het ontwerp van uw badkamer, dan raden wij u aan om eens langs te komen in onze showroom. Als badkamerspecialist hebben wij de benodigde kennis en ervaring in huis om u van deskundig advies te voorzien. Het bezoek aan deze showroom is uitsluitend op afspraak. Hierdoor kunt u niet alleen komen kijken wanneer u dat het beste uitkomt. U bent er dan ook van verzekerd dat onze medewerker alle tijd voor u heeft en uw vragen voor u kan beantwoorden.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten? Of wilt u meteen een afspraak maken? Bel in dat geval meteen naar: 043-3656456. Ook kunt u ons een e-mail sturen naar: info@saniveau.nl. Wij beantwoorden uw bericht dan zo spoedig mogelijk. Wij helpen u graag verder. Wanneer u een nieuwe badkamer op maat wilt, dan zijn wij van Saniveau uw badkamerspecialist.