Menu

Keukenrenovatie

Saniveau voor uw keuken

Bent u bezig met het plannen van een keukenrenovatie? Zoekt u nog de juiste partner om u hierbij te helpen of iemand die u het werk volledig uit handen kan nemen? Saniveau is in deze gevallen uw adres. Wij kunnen u helpen bij het slopen van de oude keuken en het aanpassen van het benodigde leidingwerk. Water, afvoer, electra en cv kunnen we aanpassen, zodat de nieuwe keuken goed geplaatst kan worden. Natuurlijk kunnen wij het aansluiten ook voor u verzorgen. Voor de bijkomende werkzaamheden van uw keukenrenovatie, hoeft u dus nog maar één bedrijf in te schakelen: Saniveau.

Keukenrenovatie in 3D

Wanneer u kiest voor ons voor uw keukenrenovatie, komen wij bij u langs om de situatie te bekijken. We meten uw huidige keuken uitvoerig op en zetten deze informatie in de computer. Met onze software kunnen wij op basis hiervan een duidelijk 3D model maken, die volledig aan uw wensen voldoet. Het voordeel van dit programma is dat u meteen kunt zien hoe het ontwerp eruit gaat komen te zien. Hierdoor zal u dus niet voor onaangename verrassingen komen te staan nadat de keukenrenovatie voltooid is.

Keukenrenovatie

Zeer complete diensten

Wij bieden u het complete pakket aan diensten aan dat u nodig heeft voor het realiseren van uw keukenrenovatie. Wij helpen u met het aanpassen van bestaande leidingen en andere obstakels. Hierdoor krijgt u veel meer mogelijkheden om uw keuken precies zo te maken zoals u het wil hebben. Door kleine aanpassingen kunt u het maximale er uit te halen, met de ruimte die wij voor u kunnen creëren.  Onze medewerkers nemen u graag de volgende werkzaamheden uit handen:

  • Loodgieten
  • Electra
  • Stucwerk
  • Timmerwerkzaamheden
  • Metsel- en tegelwerk

Als u een zeer rigoureuze keukenrenovatie heeft gepland, dan kunnen we u zelfs helpen met het doorbreken van dragende muren en het plaatsen van de stalen balken die nodig zijn om de structuur weer dragend te maken.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over de keukenrenovatie die wij u kunnen bieden? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u ons bellen op: 043-3656456. Of een e-mail sturen naar info@saniveau.nl. Onze specialisten kunnen dan de tijd voor u nemen om u te vertellen wat de mogelijkheden zijn in uw specifieke situatie. Wij hopen spoedig van u te horen, zodat wij samen met u uw keukenrenovatie kunnen plannen.