Menu

Badkamers Sittard

Strakke badkamers in Sittard

Voor de mooiste en strakste badkamers in Sittard en omstreken moet u bij de professionals van Saniveau zijn. Wij kunnen voor u het gehele traject verzorgen: van ontwerp en advies tot en met de uitvoering en begeleiding van de werkzaamheden in badkamers en keukens. Ook kunnen we alle diensten voor u verzorgen, waaronder tegelwerk en stucwerk. Schakelt u ons in, dan heeft u in afzienbare tijd de badkamer van uw dromen!

Wij denken graag met u mee

Voor ons is het heel belangrijk om met onze klanten mee te denken wanneer zij hun badkamer willen verbouwen. Daarom komen wij voor een eerste afspraak graag vrijblijvend bij u thuis in Sittard en/of omstreken. We kunnen dan de bestaande situatie opmeten en uw wensen bespreken. Aan de hand hiervan werken we het plan uit en kiezen we de juiste materialen. We bespreken daarna de gedetailleerde offerte met ontwerp persoonlijk in onze showroom. Op deze manier worden al uw vragen meteen duidelijk beantwoord!

3D-impressies mogelijk

Omdat het niet voor iedereen even gemakkelijk is om zich een keukenrenovatie of badkamer verbouwen voor te stellen, bieden wij 3D-impressies aan. Wij maken waarheidsgetrouwe ontwerpen van badkamers, zodat u een duidelijker beeld krijgt van de nieuwe situatie. Ons 3D-tekenprogramma laat alle inzichten van de ruimte zien vanuit verschillende invalshoeken. Op die manier krijgt u meer gevoel bij ons ontwerp van uw badkamer in Sittard.

Daarom kiest u voor ons

Wij zijn niet het enige bedrijf dat badkamers kan ontwerpen en realiseren in Sittard en omstreken. Daarvoor kunt u bij diverse partijen terecht. Dat realiseren wij ons maar al te goed. Daarom doen we iedere dag opnieuw ons best om ons te bewijzen als de badkamerspecialist in de omgeving van Sittard. U profiteert van prachtige badkamers én van:

  • Complete persoonlijke begeleiding van A tot Z
  • Het maken van 3D-impressies is mogelijk
  • Tevens toilet- en keukenrenovatie
  • Altijd dezelfde contactpersoon
  • Concurrerende prijzen (ontdek onze offerte!)

Badkamers Sittard

Ons inhuren in Sittard?

Wilt u dé badkamerspecialist inhuren in omgeving Sittard die hulp biedt bij het aanleggen van uw badkamer? Heeft u een idee en wilt u betrokken zijn bij uw badkamer ontwerpen? Dan moet u bij Saniveau zijn in Schimmert. Wij kunnen u met diverse diensten helpen en bieden een persoonlijke en complete begeleiding. Heeft u interesse? Neemt u dan contact met ons op via 043-3656456. U mag ook een e-mail sturen naar info@saniveau.nl of u kunt via onze site een bericht achterlaten. Kies ons bedrijf voor de mooiste badkamers van Sittard en omgeving!