Menu

Tegelwerk

Het verbouwen van uw badkamer

Zoekt u een expert die u al uw tegelwerk uit handen kan nemen? Wilt u graag dat er iemand in uw badkamer of toilet aan de gang gaat die weet waar hij mee bezig is? Neem dan contact op met Saniveau voor het beste tegelwerk dat u voor bijvoorbeeld uw badkamer kan verwachten. Wij helpen u met het plaatsen van alle mogelijke tegels in uw huis. We bieden u het voordeel van een echte specialist en dat voor een scherpe prijs.

Tegelwerk voor u op maat

Bij Saniveau hebben wij de nodige specialisten in huis. Onze experts kunnen uw tegelwerk zo netjes leggen dat het niet noodzakelijk is om afwerkstrippen te plaatsen op de randen. U houdt dus een mooi geheel over zonder ontsierende afwerkstukken. Omdat onze specialisten niet alleen uw tegelwerk, maar ook uw metselwerk voor u kunnen uitvoeren, is er minder risico op fouten die ontstaan door miscommunicatie. De werkzaamheden zullen hierdoor niet alleen sneller verlopen, maar ook goedkoper voor u zijn. U kunt dus snel weer gebruikmaken van uw badkamer, toilet of de vloer in uw huiskamer.

Een 3D-model van uw tegelwerk

Om er zeker van te zijn dat u de tegels die u heeft uitgezocht, passen bij de rest van de ruimte maken onze specialisten een 3D-model van de kamer voor u. Met dit computermodel kunt u verschillende manieren van inrichten uitproberen. U kunt dus al van tevoren zien hoe uw tegelwerk zal staan bij de rest van de kamer. Hierdoor weet u vooraf precies hoe het eindresultaat eruit komt te zien.

Van A tot Z begeleiding

Of u nu op zoek bent naar iemand die alleen uw tegelwerk voor zijn rekening neemt of dat u iemand zoekt die u kan helpen bij het verleggen van leidingwerk, bij ons bent u aan het juiste adres. We begeleiden u van begin tot eind, omdat wij zijn gespecialiseerd in:

  • Het ontwerpen van uw bouwplan
  • Het voorzien van deskundig advies
  • De levering van materialen
  • De realisatie van onder meer leiding- en tegelwerk
  • Het maken van eventuele aanpassingen

Tegelwerk

Wilt u graag wat meer weten over hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op of kom eens langs bij onze showroom.

Bel voor een afspraak!

Wilt u graag wat meer weten over ons of over onze werkwijze? Heeft u nog vragen over uw specifieke situatie? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. U kunt ons bellen op nummer: 043-3656456 of u kunt ons een e-mail sturen naar: info@saniveau.nl. Onze werknemers staan u graag te woord en helpen u met alle vragen die u heeft omtrent tegelwerk.