Menu

Badkamer verbouwen Maastricht

Expert in badkamers in Maastricht

Voor de prachtigste badkamers in Maastricht moet u bij Saniveau zijn. Al vele jaren zijn we dé badkamerspecialist van Limburg. Onze vakmensen kunnen u het gehele traject uit handen nemen: van ontwerp en advies tot en met het  begeleiden van de verbouwing. Bij ons kunt u tevens diverse diensten vinden, zoals tegelwerk en stucwerk. Op die manier kunnen wij u bij diverse diensten helpen en hoeft u geen ander bedrijf in te schakelen. Wat gaan we voor u doen in Maastricht?

Wat kunnen wij voor u doen?

Als badkamerspecialist kunnen wij u in Maastricht uitstekend helpen bij het verbouwen en renoveren van badkamers. U kunt ons onder meer inschakelen voor:

  • Badkamer ontwerpen: dankzij ons 3D-tekenprogramma kunnen we een waarheidsgetrouw ontwerp maken van uw badkamer. Zo krijgt u meer gevoel bij het ontwerp.
  • Advies: aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden kunnen we advies geven. Saniveau is niet afhankelijk van één leverancier en kan maatwerk leveren voor uw badkamers.
  • Levering: wij leveren materialen altijd in overleg met u wanneer we uw badkamer verbouwen.
  • Realisatie: van sloop, electra, loodgieterswerk, tegelwerk, stucwerk tot en met afwerking, wij kunnen alle werkzaamheden of slechts een deel ervan uitvoeren. U geeft het aan in Maastricht en omstreken.
  • Aanpassing: wanneer u slechts enkele kleine aanpassingen wilt laten uitvoeren aan uw badkamers, dan zijn wij uw adres.

Badkamers Maastricht

Voordelen van Saniveau

Door ons bedrijf te kiezen voor badkamers in Maastricht en omgeving, profiteert u van een aantal voordelen. We zetten ze voor u op een rij:

  • Bij ons kunt u een 3D-impressie laten maken van badkamers.
  • Dankzij diverse leveranciers kunnen wij snel leveren in Maastricht.
  • Wij kunnen tevens metselwerk, stucwerk, tegelwerk en meer uitvoeren.
  • U kunt ook bij ons terecht voor toilet- en keukenrenovatie.
  • In Maastricht bieden wij u complete en persoonlijke begeleiding.

Zijn wij uw badkamerspecialist?

Wilt u dat wij een badkamer ontwerpen voor u? Dan komen we graag bij u langs om uw specifieke situatie op te nemen en uw wensen door te nemen. Op die manier helpen wij bij het leveren van badkamers die aansluiten op de wensen van onze klanten in Maastricht en omstreken. Wilt u meer informatie of een gesprek aanvragen? Belt u dan naar 043-3656456 of laat u een bericht achter via ons online contactformulier. Wij gaan graag aan de slag voor uw badkamers in Maastricht of omgeving.