Menu

Badkamer verbouwen Geleen

Saniveau is uw badkamerspecialist

Wilt u badkamers in Geleen laten verbouwen of renoveren? Schakelt u dan Saniveau in. Wij bieden u graag hulp bij het verbouwen van badkamers en bij uw keukenrenovatie. Zo zijn wij u graag van dienst bij het maken van een ontwerp van uw nieuwe badkamer of keuken. Ook kunnen we alles op het gebied van de verbouwing verzorgen: van sloop tot en met stucwerk, tegelwerk en afwerking. Op die manier heeft u in Geleen en omstreken één duidelijk aanspreekpunt en kunnen wij ervoor zorgen dat alles soepel verloopt.

Van badkamer renovatie tot verbouwen

Bij een badkamer verbouwen komt meer kijken dan u wellicht denkt. Gelukkig kunnen wij u dit alles uit handen nemen, zodat u nergens omkijken naar heeft. Wij kunnen u in Geleen en omstreken hulp bieden bij de verbouwing van uw badkamers. U kunt hierbij denken aan:

 • Sloop: wij breken oude badkamers netjes af en ruimen het afval op.
 • Elektra: wilt u aarding in de badkamer of spotjes in het plafond? Geen probleem!
 • Loodgieterswerk: al het leidingwerk kunnen wij voor u verzorgen.
 • Metsel- en tegelwerk: deze werkzaamheden kunnen wij door dezelfde persoon laten doen om misverstanden te voorkomen.
 • Stucwerk: wij werken wanden en plafond netjes af. Hierdoor kunt u eventueel het tegelwerk beperken.
 • Timmerwerk: we kunnen alles voor u doen, van het monteren van een nieuw plafond tot het wijzigen van de draairichting van de deur.
 • Badkamer inrichten: Naas het verbouwen of renoveren van uw badkamer kunnen wij ook uw badkamer inrichten. Wij kunnen hiervoor luxe badkamermeubelen leveren.

badkamers geleen

Bovenstaande kunnen we zowel voor badkamers doen, maar ook kunnen we u van dienst zijn in Geleen met toilet- en keukenrenovatie.

Onze badkamers in Geleen

In Geleen zijn wij dé badkamerspecialist en kunt u bij ons terecht voor onder meer badkamer ontwerpen en hulp wanneer u uw badkamer gaat verbouwen. Wij kunnen alles verzorgen op het gebied van de verbouwing: van sloop tot en met stucwerk, tegelwerk en afwerking. Onze werkmethode is simpel: we maken een afspraak en komen bij u langs om de situatie op te nemen. Ook nemen we uw wensen door. Aan de hand hiervan maken we een ontwerp. Zo krijgt u de badkamer van uw dromen in Geleen of omgeving!

Kiezen voor de badkamerspecialist

Voor badkamers in Geleen kunt u ons inschakelen en dan zult u merken dat wij onze uiterste best doen voor onze klanten. U profiteert van:

 • Alle diensten onder hetzelfde dak (1 aanspreekpunt!)
 • 3D-impressies van badkamers zijn mogelijk
 • Vrijblijvend kennismaken in Geleen en omstreken
 • Complete en persoonlijke begeleiding
 • Ook voor verbouwen toilet en keukenrenovatie

Heeft u vragen? Bel ons!

Wanneer in Geleen graag de mooiste badkamers wilt – precies zoals u in gedachten heeft – dan bent u bij Saniveau aan het juiste adres. Of het nu gaat om een badkamer verbouwing, keukenrenovatie, sloop, stucwerk, tegelwerk of afwerkingen in Geleen, Saniveau is uw badkamerspecialist. Om ons persoonlijk te spreken, kunt u contact met ons opnemen via 043-3656456. Stuurt u liever een e-mail? Dan kan dat naar info@saniveau.nl of u kunt via ons contactformulier een bericht achterlaten. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk antwoorden. Kies voor Saniveau voor een hele mooie badkamer in Geleen!