Menu

Badkamer verbouwen Munster-Geleen

Allround specialist voor stucwerk, tegelwerk, verbouwen en badkamer renovatie

Wanneer u op zoek bent naar dé expert in badkamers in Munster-Geleen, dan helpen wij van Saniveau u graag. Wij kunnen uw badkamers voor u ontwerpen en hulp bieden bij het aanleggen hiervan. Maar dit is niet het enige waarin wij gespecialiseerd zijn. Ook voor stucwerk en tegelwerk kunt u in Munster-Geleen bij ons terecht. Bij ons profiteert u van een klantgerichte werkwijze. Voordat wij bij u aan het werk gaan, bespreken wij eerst altijd uw wensen met u. Op basis daarvan gaan wij aan de slag om zo het eindresultaat te creëren dat aan uw verwachtingen voldoet.

Onze badkamers in Munster-Geleen

In Munster-Geleen is Saniveau dé badkamerspecialist. U kunt bij ons terecht voor onder meer badkamer ontwerpen, badkamer verbouwingen, keuken renovaties en badkamer renovaties. Wij verzorgen alles op het gebied van de verbouwing: van sloop tot en met stucwerk, tegelwerk en afwerking. U kunt simpelweg een afspraak maken en wij komen bij u langs om de situatie op te nemen. Samen nemen we uw wensen door. Aan de hand hiervan maken we een ontwerp. Zo krijgt u de badkamer van uw dromen in Munster-Geleen!

Direct een duidelijk beeld van het ontwerp?

Wanneer u ons kiest voor bijvoorbeeld een badkamer ontwerpen, dan profiteert u van een heldere werkwijze, zodat u precies weet waar u aan toe bent in Munster-Geleen en omstreken. Voordat u uw badkamer gaat verbouwen, willen wij eerst duidelijk hebben wat uw wensen zijn en wat er mogelijk is in Munster-Geleen en/of omgeving. Daarom komen wij eerst bij u langs om de ruimte op te meten. Deze afmetingen worden dan in de computer gezet en daarvan wordt een 3D-model gemaakt. Hierin kunt u zelf aangeven welk tegelwerk u wilt en of u wel of geen stucwerk wilt. Zo ziet u direct hoe uw badkamer eruit komt te zien. Ook kan onze badkamerspecialist u vertellen welke stijlen badkamers passen bij uw wensen. Op deze manier maken wij badkamers in Munster-Geleen en omstreken geheel op maat voor u.

Badkamers Munster-Geleen

Meer dan alleen badkamers in Munster-Geleen

Saniveau biedt u graag hulp bij het (ver)bouwen van badkamers. Wij zijn niet alleen het adres voor badkamers, maar wij kunnen u in Munster-Geleen en omgeving ook helpen bij:

  • Keukenrenovatie of verbouwen
  • Het verbouwen van uw toilet
  • Het leggen van uw vloeren
  • Het aanbrengen van stucwerk
  • Het aanleggen/aanpassen van elektra
  • Het leveren van luxe badkamermeubelen
  • Badkamer inrichten

Bovenstaande is slechts een greep uit ons aanbod aan diensten. Wilt u graag meer weten? Neem dan contact op. Wij vertellen u graag hierover.

Onze hulp inschakelen?

Wilt u graag meer weten over badkamers, stucwerk of tegelwerk van Saniveau? Of heeft u nog een andere vraag voor ons? Bel of mail ons vandaag nog. Wij vertellen u graag hoe wij u in Munster-Geleen en omgeving kunnen helpen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 043-3656456. Wanneer u liever een e-mail stuurt, dan kan dit naar info@saniveau.nl. Onze medewerkers beantwoorden uw vraag dan zo spoedig mogelijk. Voor de renovatie van keukens, toiletten en badkamers in Munster-Geleen en omgeving zit u dus goed bij Saniveau.