Menu

Nieuwe badkamer

Badkamers op maat

Wilt u een nieuwe badkamer en bent u op zoek naar het bedrijf dat u hierbij het best van dienst kan zijn? Het maken van badkamers is niet zomaar iets wat u aan de eerste de beste over wilt laten. U wilt natuurlijk nog lang kunt genieten van uw badkamer. Bij Saniveau bent u dan aan het juiste adres. Wij houden bij het ontwerp en onze werkzaamheden rekening met uw wensen. Om zo een eindresultaat te creëren wat geheel aan uw verwachtingen voldoet.

Een nieuwe badkamer?

Bij het plannen van een verbouwing is het altijd belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van wat u wilt realiseren. Het is dus van belang dat u voor uzelf duidelijkheid schept in de dingen die u wel of niet in uw nieuwe badkamer wilt hebben. Onze specialisten kunnen u hierbij helpen. Zij zetten uw huidige badkamer in de computer en geven. Op basis van dit 3D model kan het nieuwe ontwerp vorm worden gegeven. Op deze manier kunt u meteen zien hoe uw badkamer eruit zal komen te zien.

Waarbij helpen wij u?

Wanneer wij voor u aan de slag gaan, hoeft u geen tweede bedrijf in de hand te nemen. Wij kunnen u helpen van ontwerp tot uitvoering. Zo heeft u maar één contactpersoon waarmee u contact hoeft te houden en weet u altijd meteen waar u aan toe bent. Ook voorkomt u hier hogere kosten mee, omdat alles centraal geregeld wordt. Wij leveren u de beste kwaliteit in:

  • Stucwerk
  • Tegelzetten
  • Loodgieterswerk
  • Electra
  • Metselen

Nieuwe badkamer

Om onze diensten en service voor iedereen betaalbaar te laten zijn, streven wij ernaar om een zo goed mogelijke prijs/kwaliteitverhouding te realiseren.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?

Heeft u interesse en wilt u weten wat wij u nog meer kunnen bieden? Kom dan eens langs in onze showroom. Het bezoek aan de showroom is uitsluitend op afspraak, zo heeft onze medewerker alle tijd voor u. Bel (043-3656456) of mail (info@saniveau.nl) ons vandaag nog voor het maken van een afspraak. Wij helpen u graag met het plannen en plaatsen van uw nieuwe badkamer.