Menu

Verbouwen

De specialist die u zoekt

Wilt u gaan verbouwen en zoekt u een bouwbedrijf dat u hierbij kan helpen? Wij van Saniveau staan in dat geval voor u klaar. Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid pakket aan diensten. Van het helpen met het ontwerpen van de keuken of badkamer tot hulp bij het verbouwen. Wij kunnen u dit uit handen nemen. Tijdens onze werkzaamheden worden uw wensen niet uit het oog verloren. Zo krijgt u een eindresultaat wat aan uw verwachtingen voldoet.

Wij maken een 3D-model van uw verbouwing

Om er zeker van te zijn dat u na het verbouwen het eindresultaat naar wens is, komen onze specialisten bij u langs. Zij kunnen dan de te verbouwen ruimte opmeten en deze specificaties invoeren in de computer. Zo ontstaat een digitale versie van uw kamer en kunt u deze op de computer opnieuw inrichten. U kunt op deze manier meteen zien wat wel werkt en wat minder geslaagd zal zijn. Hierdoor krijgt u direct een duidelijk beeld van wat u precies wilt. Onze specialisten kunnen u aan de hand van het ontwerp ook meteen een duidelijke offerte geven, zodat u weet wat de kosten gaan zijn voor het verbouwen van uw badkamer of keuken.

Inspiratie voor uw verbouwing opdoen

Voordat u gaat verbouwen is het verstandig om u te oriënteren. Wij raden u dan ook aan om een afspraak te maken om langs te komen in onze showroom. Onze medewerkers kunnen u dan van deskundig advies voorzien. Een bezoek aan de showroom heeft de volgende voordelen:

  • Onze medewerker kan u informeren over het sanitair, de tegels en overige zaken
  • Wij kunnen u vertellen wat er mogelijk is en welke aanpassingen gemaakt dienen te worden
  • U krijgt direct een duidelijk beeld van het ontwerp, omdat wij werken met een 3D-model

Verbouwen

Een bezoek aan onze showroom is alleen mogelijk op afspraak. Zo kunnen wij u garanderen dat we altijd de tijd voor u kunnen nemen en u optimaal kunnen informeren.

Hulp nodig bij het verbouwen?

Wilt u meer graag wat meer informatie over onze werkwijze? Of wilt u graag weten hoe bij het verbouwen kunnen helpen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt ons een e-mail sturen met uw vragen (info@saniveau.nl). Wanneer u liever iemand persoonlijk spreekt, dan kan dit natuurlijk ook. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer: 043-3656456. We staan voor u klaar en gaan graag met u om de tafel zitten om te bespreken hoe we u kunnen helpen met verbouwen.