Menu

Badkamer verbouwen Schimmert

Maatwerk badkamers in Schimmert

Voor het vervaardigen van badkamers in Schimmert en omgeving bent u bij Saniveau op de juiste plek. Maar wij kunnen meer voor u betekenen in Schimmert en omstreken. Naast badkamers helpen wij u ook graag bij keukenrenovatie, het verbouwen van uw toilet of het aanleggen van een nieuwe vloer. Hierbij houden wij rekening met uw wensen. Zo kunnen wij in een 3D-ontwerp laten zien hoe uw badkamer eruit komt te zien. Zo weet u zeker dat deze geheel aan uw verwachtingen voldoet. Hoe mogen wij u helpen?

De badkamerspecialist

U kunt niet alleen bij ons terecht voor het verbouwen van badkamers in Schimmert en omgeving. Wij zijn meer dan alleen een badkamerspecialist. Onze medewerkers helpen u naast badkamers in Schimmert ook graag met:

  • Het aanleggen van elektra
  • Stucwerk
  • Loodgieterswerk
  • Metsel- en tegelwerk
  • Timmerwerk

Badkamers Brunssum

Dit is maar een greep uit onze diensten. Benieuwd geworden naar onze mogelijkheden? Neemt u dan contact op. Onze medewerkers vertellen hierover graag meer.

Begeleiding van A tot Z

Wij bieden u meer dan alleen het verbouwen van badkamers of keuken in Schimmert en omgeving. Bij Saniveau staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij vinden het dan ook belangrijk om een eindresultaat te creëren dat volledig aan uw wensen voldoet. Daarom hanteren wij een persoonlijke werkwijze in Schimmert en begeleiden wij u van ontwerp tot en met de uiteindelijke uitvoering. Zo kunnen wij u adviseren over badkamers en welke stijl geschikt is voor uw situatie wanneer wij uw badkamer ontwerpen. Maar wij kunnen ook helpen uw badkamer te verbouwen. Hierbij nemen wij u, zo u wilt,  alle werkzaamheden uit handen: van o.a. sloop en stucwerk tot en met het aanleggen van leidingen. Hierdoor hoeft u nog maar één bedrijf in te schakelen, wat natuurlijk wel zo prettig is.

Meer informatie? Bel of mail ons

Wilt u ons graag inschakelen voor uw badkamer- of keukenrenovatie in Schimmert of omgeving? Zou u meer willen weten wat wij op het gebied van badkamers en keukens voor u kunnen doen? Of heeft u nog een andere vraag die u ons zou willen stellen? Neemt u dan gerust contact op. Hiervoor kunt u bellen naar 043-3656456 of een e-mail zenden naar info@saniveau.nl. Saniveau is uw adres voor badkamers in Schimmert en omstreken.