Menu

Badkamer inrichten

Een badkamer in uw eigen stijl

Wilt u uw badkamer inrichten naar eigen idee? Maar weet u niet zeker of uw wensen ook gerealiseerd kunnen worden? Dan staan wij van Saniveau voor u klaar. Wij komen graag bij u langs om uw wensen door te nemen en te bespreken wat er mogelijk is. Ook kunnen wij u eventueel adviseren of er leidingen verlegd moeten worden om het eindresultaat naar wens te realiseren. Waarbij kunnen wij u helpen?

Een badkamer inrichten in 3D

Wanneer u ons inschakelt voor het inrichten van uw badruimte, maken wij een afspraak met u. Een van onze specialisten komt bij u langs en meet de badkamer voor u op. Deze informatie wordt in de computer gezet. Hiermee wordt een 3-dimensionaal model gemaakt dat u naar eigen stijl en smaak kunt inrichten. Onze expert kan u dan meteen laten zien hoe alles eruit komt te zien na de herinrichting. Ook kunt u meteen een indicatie krijgen van de kosten die hieraan verbonden zijn. Zo weet u zeker dat wat uw wensen zijn ook echt past in en bij de beschikbare ruimte en budget.

De vele diensten van Saniveau

Van het ontwerpen tot het leggen van leidingen, wij staan voor u klaar. Saniveau biedt u als badkamerspecialist een totaalpakket dat u voorziet van alle hulp die u nodig heeft. Hierbij kunt u denken aan:

  • Ontwerp: wij kijken wat er mogelijk is en wat uw wensen zijn
  • Advies: wij voorzien u van deskundig advies wanneer nodig
  • Realisatie: wij helpen u bijvoorbeeld bij metsel- of sloopwerk

Badkamer inrichten

Wij doen meer voor u

U staat bij ons als klant centraal. Klanttevredenheid staat hoog bij ons in het vaandel. Daarom doen wij graag die stap extra voor u. Dit ziet u in verschillende facetten van onze werkwijze terug. Niet alleen bieden wij u een breed pakket aan diensten. Wij komen graag bij u langs om de beschikbare ruimte op te meten. Ook kijken wij gelijk waar stroompunten zijn en waar de leidingen liggen. Op deze manier kunnen wij u direct vertellen of uw wensen ook mogelijk zijn of dat er veranderingen aangebracht moeten worden.

Wat kunnen wij voor u doen?

Wilt u weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Of u nu gewoon een vraag heeft of als u meteen een afspraak wilt maken, onze medewerkers staan voor u klaar om u verder te helpen. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer: 043-3656456. Ook kunt u ons een e-mail sturen naar: info@saniveau.nl. Onze medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden alle vragen die u heeft als u uw badkamer gaat inrichten.