Menu

Badkamer renovatie

Kies voor Saniveau

Zoekt u iemand die u kan helpen met uw badkamer renovatie? Dan bent u bij Saniveau op de juiste plek. Wij werken niet alleen volgens een zeer hoge standaard, maar gebruiken hier ook de beste materialen voor. Dit alles bieden wij u aan tegen een zeer scherpe prijs. We snappen dat u de renovatie van uw badkamer niet zomaar over wilt laten aan de eerste de beste en dat u hier ook liever niet al te veel ongemak van wilt ondervinden. Daarom doen wij ons best om u zo volledig mogelijk te ontzorgen.

Badkamer renovatie met oog voor u

Bij badkamer renovatie is het belangrijk dat er goed gelet wordt op de materialen die al aanwezig zijn in de badkamer. Het is uiteraard niet de bedoeling dat u aan de renovatie schade overhoudt. Wanneer u met ons in zee gaat, bent u er zeker van dat u begeleid wordt van A tot Z. Met deze persoonlijke aanpak proberen wij alles zo makkelijk en vlekkeloos voor u te laten verlopen. Van het ontwerp van uw badkamer tot aan de daadwerkelijke renovatie aan toe, wij staan voor u klaar.

Het realiseren van de renovatie

Om ervoor te zorgen dat u niet meerdere aannemers hoeft in te schakelen om de klus in uw badkamer te klaren, bieden wij u een totaalpakket. Hierbij kunt u denken aan:

  • Het slopen van de zaken die vervangen moeten worden
  • Het leggen van elektra
  • Het eventueel benodigd loodgieterswerk
  • Stucwerk
  • Metselen en tegelen

Badkamer renovatie

Dit is slechts een greep uit de vaardigheden die wij beheersen. Wilt u weten wat wij precies allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Model op de computer

Om er zeker van te zijn dat u alles uit de renovatie van uw badkamer haalt, maken onze specialisten vooraf een 3D-model voor u. Zo weet u wat u kunt verwachten na afloop van de werkzaamheden en kunt u eventueel verdere aanpassingen doorvoeren, voordat het werk voltooid is.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u bieden? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 043-3656456 of u kunt ons een e-mail sturen: info@saniveau.nl. Onze specialisten gaan graag in gesprek met u over de mogelijkheden van uw badkamer renovatie.