Menu

Luxe badkamers

Wij helpen u verder

Houdt u ook van luxe badkamers? Wilt u ook graag porselein of mooi afgewerkt natuursteen in uw badkamer? Is de luxe van een wellness resort iets dat u ook graag in uw eigen badkamers terug zou zien komen? Dan biedt Saniveau uitkomst. Wij kunnen u helpen met het realiseren van de badkamer van uw dromen. Voordat u het weet, kunt u ook thuis baden in de luxe die u zoekt.

Luxe badkamers voor bij u thuis

Bij het ontwerpen van luxe badkamers is het van belang om te weten waar u aan toe bent. Het zou immers zonde zijn als u niet tevreden bent met het eindresultaat. Bij het ontwerpen van badkamers is het dan ook essentieel om te weten wat u wilt en welke ruimte u daarvoor heeft. In het luxe segment zijn de mogelijkheden eindeloos. Onze specialisten in badkamers kunnen u dan ook zeker van dienst zijn bij het ontwerpen hiervan. Om u een duidelijk beeld te geven van de badkamer die u wilt laten plaatsen, maken onze medewerkers gebruik van computersoftware waarmee ze u een 3D model kunnen laten zien. Hierdoor krijgt u een idee van de luxe die u te wachten staat na de verbouwing.

Een allround specialist

Het ontwerpen van badkamers, zeker de ruimtes die aan een zekere standaard van luxe moeten voldoen, is niet gemakkelijk. Om er zeker van te zijn dat u de kwaliteit geleverd krijgt die u zoekt, voeren wij diverse werkzaamheden zelf uit. Zo kunt u erop rekenen dat wij het volgende op ons nemen:

  • Het maken van een ontwerp voor uw badkamer
  • Advies bieden, wanneer gewenst
  • De levering van de materialen
  • Hulp bij de realisatie van het project

Luxe badkamers

Wij kunnen meer voor u betekenen dan alleen het ontwerpen van een nieuwe badkamer. Wij kunnen ook aanpassingen maken aan uw bestaande badruimte. Zo kunt u, ook zonder alles te vernieuwen, toch genieten van het luxueuze gevoel dat u zoekt.

Inspiratie opdoen? Kom eens langs

Wilt u graag persoonlijk advies of hulp bij het ontwerp van uw badkamer? Dan staan onze medewerkers graag voor u klaar. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u alles vertellen over de verschillende stijlen in badkamers. Ook weten zij precies waar zij op moeten letten bij het ontwerp, zodat u ook zeker weet dat uw wensen ook mogelijk zijn. Voor persoonlijk advies kunt u terecht bij onze showroom. Omdat onze showroom alleen toegankelijk is op afspraak, weet u zeker dat onze medewerker alle tijd heeft om u volledig te informeren over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

Bent u geïnteresseerd?

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 043-3656456. Of stuur ons een e-mail: info@saniveau.nl. Onze medewerkers bespreken graag met u hoe wij u kunnen helpen. Saniveau is uw adres voor luxe badkamers.